Biroğlu; ''Hedefe değil, tesisleşmeye yöneleceğiz.''

Biroğlu;

Gönen Belediyespor Başkanı İsmail Biroğlu, yeni sezondaki hedeflerinin bir üst lig değil tesisleşme olduğunu söyledi.

Önceki akşam gerçekleşen genel kurulla güven tazeleyen süper lig ekibi Gönen Belediyespor’ un Başkanı İsmail Biroğlu 3 yıl üst üste verilen bir üst grup mücadelesinin yeşil beyazlı ekibe önemli maddi kayba neden olduğunu, yeni sezondaki hedeflerini Şampiyonluktan öte tesisleşmeye yönelik olacağını söyledi.

Başkan Biroğlu, önceki yıl yapılan sentetik halı sahanın Gönen sporunda önemli bir eksikliği giderdiğini, vurgulayarak, ‘’Gönen sadece Gönen’de spor yapanların ötesinde termal kenti ilçemizde kamp yapmak isteyen başka kulüplere de zemin oluşturacak sportif tesisleri ile adını duyurmak istiyoruz.’’

‘’Bu anlamda Gönen Belediyespor bünyesinde Voleybol, Basketbol, Tenis ve Yüzme dallarında da faaliyet gösteriyoruz. Bu dallarda aktif olmak adına geçtiğimiz yıl devreye soktuğumuz sentetik halı sahanın yanında ilk etapta sosyal tesis olmak üzere, yüzme havuzları, tenis kordu, voleybol, basketbol sahaları ve yeni bir sentetik halı saha ile 70.ooo m2 lik bu alanı tümüyle amacına uygun kullanmak adına tesisleşmek istiyoruz. Bu nedenle önümüzdeki sezon Gönen Belediyespor’un ligdeki hedefi öncelikli beklentimiz olmayacak. Şu anda Gönen Belediyespor’un tüm oyuncuları kulübümüzün malı, şayet kendi arzusu ile gitmek isteyen oyuncularımız olursa bu isteklerini olumlu karşılayabiliriz. Önümüzdeki günler Engin Yıldırım ve Erol Öztürk’ten oluşan teknik kadromuzun hazırladığı rapor doğrultusunda yeni sezon transfer çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Amacımız U-19 genç takımımıza dayalı, ligde ezilmeyen genç ve dinamik bir ekibi tecrübeli iskeletle dizayn etmek, zaten futbol şubemiz alt yapının tüm katmanlarında lige takım hazırlamakta, özellikle Basketbol ve Voleybol ’de Bayanlar takımlarımızda mücadele edecek, bu nedenle geniş bir yelpaze içinde ele aldığımızda Gönen’in ligdeki hedeften öte tesisleşmeye ihtiyacı var, önceliğimizde bu yönde olacak.’’ Dedi.

Başkan Biroğlu, bu noktada 70.ooo m2 lik alan üzerine inşa edilecek spor kompleksi için projelerinin ve bütçelerinin hazır olduğunu söyledi.

 



Dursun YÜRÜMEZ
31.05.2014 10:59:41
Sizi canı yürekten tebrik ediyorum. Aynı hassasiyetin BANDIRMA mızda da gündeme gelmesini diliyorum. Bandırma da herkes kendi havasında herkes artist omuş BANDIRMASPOR un altyapısı her kategoride ŞAMPİYON oluyor diye salına salına bandırmayı koltuk altlarında karpuz taşır gibi geziyorlar bilmiyorlarki BANDIRMASPOR kurulduğundan bu zamana kadar zaten her kategoride şampiyon oluyor değişik bir şey yapıyorlarmış gibi hava yapıyorlar.Her okul maçına gidip haaa bu çok iyi bandırmaspora alalım alıyorlar zaten yetişmiş iyi olanları tercih ediyorlar kendi yaptıkları bir şey yok zavallı zihniyette bunlara çanak tutuyor. velilerde bilinçsiz olduğundan maalesef gidişat bozuk. Futbol okulları düşmüşler talebe ve para peşine anlatacak çok şey varda neyse .. ALLAH HERKESİN YOLUNU AÇIK ETSİN İNŞALLAH

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı